Familjen Relbe Skagerström

För ca 2 veckor sedan var Familjen Relbe Skagerström hemma hos oss.Vi hade tidigare i sommar planerat att fotografera tillsammans. Mikael är en av dom som fick mig riktigt intresserad av fotografering för några år sedan, så jag tyckte det skulle vara kul att fota ihop.

Tanken var att jag skulle fota dom och Mikael skulle fota mig och min Micke. Tim, min son, passade naturligt vis på att hålla sig hemifrån när kameran skulle fram.

Under hela dagen hade vädret och ljuset varit perfekt! MEN 10 minuter innan det var dax så öppnade sig himlen och det verkligen öste ner HELA kvällen. Vi hann ut vid ett litet uppehåll men då var ljuset för dåligt. Det blev bara några få bilder. Så vi gick in och tog några ytterligare bilder i studion, så vi åtminstone fick känna lite på kamerorna.

Det blev inte många bilder, MEN vi hade mycket trevligt ändå.

Här är några av mina bilder från kvällen (en av bilderna har Albin tagit)

 • Mikael19 August, 2012 - 18:24

  Hej Susanne och tack för dina fina bilder. Och så stor jag har blivit, det får nog bli Viktväktarna för min del nu…

  Tack för en underbar kväll! Ni är så otroligt fina, du och Micke!

  Mvh MikaelReplyCancel

  • SusanneMansson19 August, 2012 - 22:40

   Tack Snälla 🙂ReplyCancel